Punct RO

CINE REDACTEAZA ALERTELE PENTRU APLICATIA DE MOBIL A REALITATII?


INTREB PENTRU CA POSTAREA ASTA ESTE PENTRU EL / EA SI PROFIT DE OCAZIE PENTRU A-I ATRAGE ATENTIA. CU UN BUNA DIMINEATA, PENTRU INCEPUT. 🙂 ACUM, CA NE-AM IMPRIETENIT, SE DAU URMATOARELE:

1. AI O APLICATIE DE MOBIL LA A CAREI INSTALARE UTILIZATORUL ALEGE SA PRIMEASCA NOTIFICARI. SAU NU. EU AM ALES SA LE PRIMESC.

2. EU SUNT ASTA.

3. TELEFONUL MOBIL IL AM INTOTDEAUNA LANGA MINE, EXCEPTIE FACAND MOMENTELE CAND SUNT CU PRIETENII SI NU VREAU SA FIU DERANJAT.

SI CRED CA ESTE UN SCENARIU COMUN MAJORITATII CELOR CARE AU DESCARCAT APLICATIA TA. DIFERA DOAR PUNCTUL 2, INSA, SI AICI SUNT SUBIECTIV SI #FARAUNSTUDIU, NU CRED CA BAIATUL CARE ASCULTA MANELE IN METROU CU TELEFONUL ASCUNS IN CAUSUL PALMEI A SPUS DA NOTIFICARILOR DE LA TINE.

SI TE INTREB. PENTRU CE DUMNEZEU FOLOSESTI ATATEA LITERE SCRISE CU CAPS? NU VEZI BINE? AI NEVOIE DE OCHELARI? ESTI PANICAT? VREI SA MA SCOTI DIN SARITE? ASA TE COMPORTI SI ACASA LA TINE? URLI CA APUCATUL?

CREZI CA PE UN ECRAN PE CARE IL TIN IN PALMA SI PE CARE IL VERIFIC DIN 10 IN 10 MINUTE IMI POTI ATRAGE SI MAI MULT ATENTIA?

Sper ca NU am fost prea SUBTIL si de data asta. SPOR LA MUNCA!!!

realitatea-aplicatie-mobile

♫ MOOD – RUDE
♥ FOTO – REFRESH.RO


Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments