Media & Marketing
Posted By Costin

Jurnalism: Exercitiul de luni dimineata


Singura explicatie logica pentru care stirea de mai sus a intrat pe post este aceea ca echipa stirilor ProTV lucrase deja materialul respectiv (oameni pe teren, animatie, text), iar rezultatele analizelor rapide au ajuns tarziu.

Si ProTV nu si-a permis un cost inutil.

Altfel spus, daca situatia de mai sus este socanta (in cazul in care cineva din acel service ar fi lins de pe jos substata respectiva tot nu ar fi patit nimic), nu stiu cum am putea numi masacrul celor 2000 de nigerieni de la Baga de pe 2 ianuarie.

Socant este faputul ca jurnalistul care a scris stirea (btw, aceasta a deschis jurnalul) nu a folosit “alarma falsa la un service din Bucuresti” in loc de “socant”. Socant ar fi daca jurnalistul respectiv inca mai are loc de munca, ori ca, in caz contrar, audienta e ATAT de idioata.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.