Punct RO
Posted By Costin

Recomand: Waze, aplicatie GPS pentru iOS, Android si Windows Phone


In urma cu doi ani de zile va recomandam NAVIGON Europe, un soft de navigatie de la Garmin Würzburg GmbH. Astazi, dupa mai bine de 2000 kilometri facuti in ultima saptamana raman la aceeasi recomandare, cu o singura diferenta. Romania.

Si aici intervine Waze.

Aparent, romanii sunt mai buni la munca in echipa decat la a raporta, de exemplu, existenta celor cativa kilometri de autostrada catre producatorii de aplicatii GPS, ceea ce face ca Waze sa fie aplicatia ideala pentru Romania.

Am mentionat munca in echipa deoarece Waze se bazeaza pe rapotarile de orice fel ale utilizatorilor, de la modificarea unui banal sens unic, pana la prezenta filtrelor de politie, ori a radarelor mobile. Ori a unei masini stationate banda de urgenta a autostrazii.

Nu sunt inca foarte multi utilizatori, cel putin in Bucuresti numarul acestora a inceput sa creasca undeva dupa jumatatea anului care a trecut, insa s-a comportat exemplar pe ruta Arad – Bucuresti (autostrada, radare etc).

waze - bucuresti de aici

Revin cu mai multe detalii despre aplicatie.

Waze poate fi descarcata printr-un simplu tap pe unul dintre butoanele de mai jos, in functie de sistemul de operare al terminalului mobil pe care il folositi pentru a citi acest articol.

windows phone store


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments