Dot COM
Posted By Costin

Despre castigurile din continut video si creativitate pe Youtube cu Walk off the Earth


Pentru ca #uratafara, va atrag atentia asupra unei trupe ale carei clipuri video sunt unele dintre cele mai creative cover-uri pe care le-am vazut vreodata pe Youtube. (cunosti alte trupe asemanatoare? share it!)

walkofftheearth

Este vorba despre WOTE, Walk off the Earth, o trupa al carui canal de Youtube, fondat la 30 iulie 2008, a sarit de doua milioane de abonati si apropie 500 milioane de vizualizari.

Probabil va ganditi la cati bani castiga WOTE din Youtube Partner Program, sistem prin care Google imparte banii obtinuti din publicitate cu cei care creaza continut pe Youtube?

Ca sa si invatam ceva astazi, nu doar sa ascultam / vizionam muzica buna, va semnalez acest articol din Business Insider: Yes, You Can Make Six Figures As A YouTube Star … And Still End Up Poor.

Spoiler alert:

We were huge fans of YouTube … but we are not creating content anymore because it’s simply not sustainable. YouTube is an awesome place to build a brand, but it is a horrible place to build a business.

Jason Calacanis

Bonus:
1. Cum castigi bani din clipurile pe care le urci pe Youtube in .ro?
2. So How Much Will Walk Off the Earth Make from Their Gotye Video?

Revenind la Walk off the Earth, va semnalez acest playlist pe care il gasiti preluat cu embed mai jos, cu recomandarea sa-l incarcati pe un smart TV, pentru a nu scapa detaliile din clipuri.

Vizionare placuta si nu uitati sa lasati un comentariu cu trupa, ori solistul, care va place cel mai mult pe Youtube!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.