? mobile
Posted By Costin

Yusic, un player romanesc pentru Youtube


Dragos Panoiu a facut o aplicatie pentru iOS cu ajutorul careia puteti asculta melodii de pe Youtube fara a mai incarca si clipul video. E proaspata, o puteti descarca de pe iTunes.

Imi place ca e rapida. Rezultatele cautarilor sunt afisate imediat, iti alegi melodiile care-ti plac si le adaugi in playlisturi dintr-un simplu tap, asa cum puteti vedea si in screenshoturile de mai jos.

Yusic este buna pentru a putea asculta muzica pe care nu o gasesti pe Zonga, Soundcloud, Deezer si alte astfel de aplicatii, atunci cand esti pe drum, ori in masina.

Functioneaza si in background 😀 , ceea ce inseamna ca puteti folosi telefonul cand ascultati muzica de pe Youtube (ex: Facebook Messenger), insa are nevoie de conexiune la internet (date mobile ori WiFi).

Altfel, mi-ar placea sa ma pot autentifica cu contul de Google pentru a putea asculta playlisturile mele, acesta fiind si singurul punct slab pe care il vad dupa 30 de minute de utilizare.

Voua? Cum va place?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments