Punct RO

Yusic, un player romanesc pentru Youtube


Dragos Panoiu a facut o aplicatie pentru iOS cu ajutorul careia puteti asculta melodii de pe Youtube fara a mai incarca si clipul video. E proaspata, o puteti descarca de pe iTunes.

Imi place ca e rapida. Rezultatele cautarilor sunt afisate imediat, iti alegi melodiile care-ti plac si le adaugi in playlisturi dintr-un simplu tap, asa cum puteti vedea si in screenshoturile de mai jos.

Yusic este buna pentru a putea asculta muzica pe care nu o gasesti pe Zonga, Soundcloud, Deezer si alte astfel de aplicatii, atunci cand esti pe drum, ori in masina.

Functioneaza si in background 😀 , ceea ce inseamna ca puteti folosi telefonul cand ascultati muzica de pe Youtube (ex: Facebook Messenger), insa are nevoie de conexiune la internet (date mobile ori WiFi).

Altfel, mi-ar placea sa ma pot autentifica cu contul de Google pentru a putea asculta playlisturile mele, acesta fiind si singurul punct slab pe care il vad dupa 30 de minute de utilizare.

Voua? Cum va place?


Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments