Fotografie
Posted By Costin

F64 ofera consultanta foto la domiciliu


F64.ro

Incepand de astazi, clientii F64 Studio, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, beneficiaza de serviciul de consultanta foto la domiciliu.

Clienții vor beneficia de ședințe one-on-one cu profesioniștii F64 și vor avea acces la cunoștințe de bază, cum ar fi setarea aparatului foto, până la cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia în situații precise.

F64 iese astfel din sala de curs, unde unii oameni s-ar putea simți intimidați de ceilalți participanți și oferă serviciul care să transforme această pasiune într-un stil de viață pentru cei interesați să-i cunoască toate secretele.

Pretul serviciului de consultanta foto la domiciliu este de 149 de lei pe ora, iar durata maxima a unei sesiuni este de 4 ore. Serviciul se poate comanda de aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.