Media & Marketing
Posted By Costin

Declarația anului în televiziune


catalin-maruta

”Înseamnă că a luat-o lumea razna dacă și din înmormântare se face show” – Cătălin Măruță, 20 aprilie 2015

Declarația a facut-o (min 14:43) în a doua emisiune consecutivă în care dezbate cu lux de amănunte decesul Mărioarei Zăvoranu și încercarile disperate ale unor maxim 30 de cetățeni de ”a vedea mortul”.

Mă gândesc că familia, prietenii și colegii lui Cătălin au reușit cumva să-l păcălească de ani de zile deja că este, cel mai probabil, un renumit profesor de fizică cuantică, chemat în fiecare zi la ProTV.

Aflați la capătul puterilor, aceștia se pregătesc psihic pentru momentul în care Cătălin va realiza cu ce se ocupă și va avea nevoie de 2-3 decenii de consiliere psihologică.

Later edit:
– discuția s-a mutat aici
– și miercuri seară s-a discutat același subiect în emisiunea lui Măruță, iar invitații s-au certat ca la ușa cortului. găsiți înregistrările aici.

♫ mood – Who Wants To Live Forever
♥ foto – protv.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments