Blogging
Posted By Costin

Nu cunosc alt job mai bun decât acesta pentru un vlogger ori blogger din România!


thassos

Paravion.ro organizează în această perioada ”Fii Paravion Superstar!”, o competiție la finalul căreia un român va pleca într-o vacanță de câteva luni, în perioada mai – septembrie 2015. Acestuia i se va pune la dispoziție și i se vor plăti biletele de avion, taxele de aeroport, transferurile aeroport-hotel-aeroport, cazări cu masă inclusă, excursii, bani de buzunar, echipament foto şi video performant.

În călătoria de câteva luni, câștigătorul va trebui să producă conținut text, foto și video pentru paravion.ro. Se va distra maxim, însă să nu vă închipuiți că este ușor. Și o spun din experientă personală, ”Bloggeri in Africa” a fost tot prin Webstyler, iar in 8 zile am produs spre 1000 de fotografii (publicate pe prosport.ro) și câteva zeci de clipuri video. 🙂

Pentru a se înscrie la concursul „Fii Paravion Superstar!”, participanții trebuie să conceapă şi să uploadeze un filmuleţ în perioada 15 aprilie – 15 mai 2015 pe site-ul concursului. Filmuleţul trebuie să aibă maxim 60 de secunde, să fie original, să fie filmat ori realizat dintr-un colaj de fotografii, să suprindă un loc preferat al participantului şi să argumenteze în scris ori audio de ce este locul preferat al acestuia.

După părerea mea este un job ideal pentru un blogger sau vlogger talentat. Va avea posibilitatea sa vadă foarte multe locuri, va învăța foarte multe lucruri și se va întoarce extrem de bogat din această călătorie. Și nu mă refer la bani. 🙂

Acum, voi, care intrați pe acest blog, cunoașteți blogosfera din Romania. De curiozitate, cine credeți că ar putea fi acel blogger sau vlogger care ar face față unor 3-4 luni de produs conținut zilnic?

PS. Iată și înscrierile de până acum. 🙂

♫ mood – Lean On
♥ foto – costin.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments