IT&C
Posted By Costin

F64 lansează serviciul Upgrade


camera-dslr-foto-shutterstock

Ieri, F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, a anunțat lansarea pe piața din România a serviciului Upgrade. Prin acesta, clienții au posibilitatea de a aduce unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate foto la obiective, pe care consultanții F64 îl evaluează și stabilesc un preț pentru acesta. Suma la care echipamentul va fi evaluat va fi scăzută din valoarea unui nou produs achiziționat de la F64. Serviciul Upgrade debutează pe 15 mai.

Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio și blițurile funcționale. Toate produsele acceptate și incluse în programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignației, care își va da acordul că sunt în stare bună de funcționare. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus în serviciul Upgrade nu se poate transforma în bani cash.

Vezi pagina F64 Upgrade.

♫ mood – Dale Papi (Lu-K Beats & Haarp Beats TRAP Remix)
♥ foto – shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments