Media & Marketing
Posted By Costin

Declarația anului în televiziune (2)


Catalin Maruta

Las două link-uri aici, însă și 3 tabele care prezintă audiența emisiunii ”La Măruță” din ziua în care prezentatorul a decis că e Ok să difuzeze pe post imagini cu fata de 18 ani din Vaslui.

1. A “meritat” derapajul? Imaginile cu victima violului din Vaslui nu au ridicat audiența Pro TV. Măruță a fost sub Acces Direct

2. Ce spune Cătălin Măruță despre difuzarea imaginilor cu victima violului: “avem acorduri scrise pentru a fi filmate. Am făcut totul legal si informandu-le pe avocată, pe tânăra agresată și pe mama ei în legătura cu intențiile noastre”

Orice om trece prin momente mai dificile în viață, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Momente în care raportările pe care le are față de cei din jurul lui pot fi alterate.

Măruță se află într-un astfel de moment.

Iar factorul alterant a fost nimeni altul decat Capatos, Măruță citind în direct cum acesta l-ar fi contactat în timp ce ProTV difuza interviul cu mama victimei, sa i-o dea și lui.

Suriorule, crezi că am și eu vreo șansă să o iau pe mamă și fată în emisiune diseară fără să iți încurc lucrurile? Să ridice două degete sus cine nu ar fi simțit dezgust dacă ar fi primit acest sms!

Ce a făcut Cătălin Măruță? A refuzat politicos și, ca un adevărat bărbat care și-a dorit să ajute o fată care suferise îndeajuns de multe traume până în acel moment, le-a luat el. Pe amândouă.

De ce scriu toate acestea?

Pentru ca a ignora poate duce la instalarea unor stări imbecile de normalitate și acceptare, ca și în cazul celor 7 vasluieni și a unui sat întreg din Moldova, într-un județ în care odata la două zile o persoană cade victima unei infracțiuni sexuale (statistică bazată exclusiv pe plângerile care ajung la poliție).

Vezi și Declarația anului în televiziune.

Later edit. Asta.

Later edit. Înregistrarea audio a declarației doamnei Munteanu, mama victimei de la Vaslui, in ședința CNA, despre apariția la TV.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.