Blogging
Posted By Costin

Blogging: Derapaje (1)


frica-uimire-shutterstock

După o escaladare imatură și publică a unei frustrări personale despre neincluderea într-o campanie a unei companii care a sponsorizat și promovat un concert, acelasi blogger publică înregistrările concertului cunoscând faptul că nu e ok ceea ce face, lucru pe care îl și comunică.

Eu zic sa va uitati acum caci nu stiu cat o sa mai ramana pe youtube. Astept si varianta oficiala si daca apare DVD, o sa fiu primul care si-l cumpara.

Prima oară le-a găsit pe Youtube, unde, așa cum se și astepta, au fost șterse. Acum 2 zile le-a găsit pe Dailymotion și s-a ocupat de problemă. Fără să aprofundez subiectul, îmi dau seama ca motivația poate fi presiunea traficului (vezi comentariile).

Eu însă pariez și pe imaturitatea lui Alin, bloggerul, în a înțelege regulile unui mediul în care își dorește să facă performanță, orice ar însemna acest lucru pentru el. Singura problemă este că, în ritmul acesta, va sfârși prin a promova dezinvolt și torrente.

Iar povestea doar s-a încălzit.

Bonus 1. Înregistrarile concertului poartă sigla unui brand ce aparține aceleiași companii de mai sus care a sponsorizat concertul, singura, de altfel, îndreptățita (cu drepturi cumpărate cel mai probabil pe mulți bani) să publice acel concert online.

Bonus 2. Artist, împătimit luptător împotriva pirateriei online și gazdă a înregistrării concertului respectiv (contra unui fee, mă gândesc), Florin Grozea apreciază pe Facebook postarea bloggerului în care au fost publicate clipurile respective.

Trăim vremuri interesante cu oameni interesanți, nu credeți? 🙂

♫ mood – Here She Comes Again
♥ foto – shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments