Media & Marketing
Posted By Costin

”De 50 de ani fructele iubesc Granini”


trandafir

De 50 de ani, în întreaga lume, fructele iubesc Granini. Iar Granini împarte acest sentiment minunat cu toți fanii săi. Este cea mai potrivită cale de a sărbători, invitând consumatorii să-și celebreze frumoasele povești de iubire.

Georgiana Vasile – Brand Manager, Granini

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de când fructele iubesc Granini (o gură de aer într-un țunami de limbaj de lemn!), compania a lansat o aplicație pe Facebook prin intermediul căreia fanii de pe Facebook ai brandului își pot spune poveștile de dragoste în timeline-ul Granini.

Aplicația se numește Momente de iubire, iar dacă la lansare nu mi-am dat prea bine seama cum vor apărea poveștile de iubire, astăzi, via Radu, am fost plăcut surprins să găsesc povești de iubire chiar și de acum aproape 50 de ani.

Altfel, cred că este prima campanie love related pe care o văd desfășurandu-se în afara intervalului Valentine’s – Dragobete. Mișto. După 4 ani de agenție am rămas cu impresia ca oamenii iubesc doar în luna februarie. Glumesc. Doar pe 14 februarie! Glumesc. 🙂

♫ mood – Labrinth – Let It Be
♥ foto – costin.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.