? smartliving
? smartliving
Posted By Costin

Cum arată încărcătorul wireless pentru smartphone de la IKEA? – #smartliving


La începutul lunii martie, IKEA anunța lansarea primelor produse din colecția de accesorii pentru încarcare wireless pentru telefoane și tablete care pot fi integrate în mobilier, acestea urmând a fi comercializate din aprilie 2015. Mai multe detalii despre produsele respective puteți găsi pe siteul companiei, în secțiunea Încărcare wireless.

Notă. În secțiunea de mai sus veți găsi și lampadare, veioze, însă și noptiere pe care le puteți folosi ca ”accesoriu” pentru a vă încărca telefoanele mobile, cu prețuri până în 300 de lei.

Astăzi am primit din partea IKEA România întreprinderea pe care o puteți vedea în imaginile și clipul de mai jos, produsul fiind un suport cu încărcător wireless NORDMÄRKE și, cel mai probabil, acesta se va regăsi în noul catalog IKEA România care va fi lansat luna următoare. Îl bănuiesc că sare de 100 de lei, însă revin cu prețul corect.

Suportul are nevoie de o priză pentru a fi alimentat și poate încărca telefoanele compatibile cu tehnologia standard de încărcare wireless Qi (lista aici) prin simpla așezare a acestuia pe semnul plus.

Pentru iPhone 4/4s/5/5s/6 și Samsung Galaxy S3/S4/S5, IKEA România are în ofertă și huse VITAHULT, așa cum puteți vedea în clipul de mai jos, pentru iPhone 5.

Se încadrează perfect cu restul mobilei din casă, însă, așa cum v-am obișnuit deja, întreprinderile primite în teste de la producători ori magazine online sunt oferite ca premii în cadrul concursurilor organizate aici, pe blog, și ajung în casele cititorilor. 🙂

Concurs

Răspundeți în comentariile articolului la întrebarea ”Ce dispozitive wireless (audio, video, charging etc) v-ar plăcea să aveți, urmează să achiziționați ori dețineți deja?”, cu link, să ne inspirăm și noi, ceilalți 😀 . O să las și eu un comentariu sau mai multe, off-concurs, evident.

Tragerea la sorți și anunțarea viitorului fericit posesesor al suportului din fotografiile de mai sus și clipul de mai jos va avea loc duminică seară, pentru a-l trimite luni la noua lui casă!

Mulțumesc.

Later edit. Câștigător este ClaudiuC.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments