Media & Marketing
Posted By Costin

ProTV deschide oficial lupta împotriva pirateriei online! (partea a II-a)


serialepenet

Pentru cei care au deschis mai târziu refresh.ro în browser, în noiembrie 2012 ProTV deschidea oficial lupta împotriva pirateriei online, înaintând o adresă către CNA cu 42 de siteuri care difuzau ilegal filme și seriale.

CNA-ul a decis să sesizeze Poliția, iar astăzi, la aproape 3 ani distanță, parte dintre aceste siteuri au fost închise. Printre siteurile închise se află și serialepenet.ro.

Poliţiştii au făcut percheziţii, marţi, la o firmă din judeţul Mureş şi la persoane suspectate că au pus pe site-uri de streaming filme şi muzică, care puteau fi descărcate contra cost, prejudiciul produs prin evaziune şi spălare de bani fiind de jumătate de milion de lei, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

De asemenea, anchetatorii au adus două persoane la audieri şi au ridicat mai multe calculatoare şi unităţi de stocare a datelor.

Povestea întreagă o are Mediafax.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.