IT&C
Posted By Costin

Data viitoare când mai cautați un cablu UTP prin casă…


Să vă gândiți la faptul că Facebook a terminat de construit Aquila, o dronă a cărei anvergură a aripilor este egală cu cea a unui Boeing 777, însă cântărește mai puțin decât o mașină și are o autonomie de aproximativ o lună.

We’ve also made a breakthrough in laser communications technology. We’ve successfully tested a new laser that can transmit data at 10 gigabits per second. That’s ten times faster than any previous system, and it can accurately connect with a point the size of a dime from more than 10 miles away.

This effort is important because 10% of the world’s population lives in areas without existing internet infrastructure. To affordably connect everyone, we need to build completely new technologies.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.