Media & Marketing
Posted By Costin

Dan Capatos și Mădălin Ionescu, alți doi oameni frumoși ai televiziunii românești


capatos_madalin

Pentru cei care nu urmăresc mondenitățile din televiziunile noastre, însă au auzit, cum se poate altfel?, de Mădălin Ionescu și Dan Capatos, aflați că Mădălin l-a dat în judecată pe Dan pentru – acum e acel moment când vă rezemați zdravăn de ceva – acțiune în răspundere delictuală.

Altfel spus, Mădălin, omul care aduce cartea pe KanalD, s-a simțit atacat și denigrat de către Dan Capatos, un alt savant român celebru, lucru care i-a adus prejudicii de imagine (care imagine?). Momentul culminant în care Mădălin a amenințat că-l va da în judecată a fost următoarea afirmație de mai jos.

Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (n.r Oanei Zăvoranu), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu.

de aici.

Nu părea atât de sensibil, însă, vorba românului, nu-i banc, da-i bun.

PS. Apropo de titlu și de folosirea cuvântului ”alți”. Pentru cei care se întreabă cine e primul și cel mai frumos om din televiziunea românească, acela este, indubitabil, Cătălin Maruță. Băieții ăștia de mai sus mai au de învâțat.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.