? lansări
? lansări
Posted By Costin

Lansări: Google Sunroof [video]


Volumul de date pe care Google îl are despre noi este cu mult mai mare decât am putea noi crede. Azi noapte, compania a anunțat Project Sunroof, o platformă care oferă toate detaliile necesare celor care doresc să-și monteze panouri fotovoltaice.

photovoltaic-house-shutterstock
Iar detaliile respective pleacă de la, atenție, estimarea cantității de energie solară ce ajunge pe acoperișul casei în care locuiești într-un an calendaristic, până la o listă cu cei mai apropiați distribuitori de panouri fotovoltaice.

Mai mult decât atât, platforma îți poate calcula și în cât timp îți amortizezi investiția. Project Sunroof este disponibil momentan doar în câteva orașe din Statele Unite. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială a proiectului.

Video

♫ mood – Lean on (3 roses remix)
♥ foto – shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.