Mobile
Posted By Costin

Noul catalog IKEA România (video)


ikea-catalog-2015

Începând de mâine, 930.000 de exemplare ale noului catalog IKEA România vor fi distribuite în locuințele din București, Pitești, Ploiești și împrejurimi.

Acesta arată ca în fotografia pe care am postat-o pe Facebook astăzi de dimineață, la lansarea care a avut loc in incinta magazinului Ikea din Băneasa.

Aplicația de mobil – Catalog IKEA

Catalogul IKEA 2016 vine și anul acesta cu extensia digitală – disponibilă de pe 13 august – prin care inspirația și produsele se mută din catalog, în casele românilor.

• Noua funcție „Plimbă-te prin cameră” oferă posibilitatea de a face un tur virtual în două camere din catalog

• Prin opțiunea de „Realitate Augmentată”, utilizatorii pot vedea cum arată peste 400 de produse IKEA la ei acasă

• În plus, aplicația oferă peste 50 de filme, imagini și vizualizări de 360° ale camerelor.

M-aș fi jucat cu noua mobilă prin casă, însă singura problemă este că, oficial, catalogul va fi disponibil de mîine dimineață, ceea ce înseamnă ca funcționalitatea de mai sus va fi disponibilă tot atunci.

Aplicația o găsiți în AppStore și Google Play, iar dacă citiți acest articol de pe un terminal mobil este de ajuns un tap pe unul dintre logourile de mai jos pentru a o descărca.

Video

Cei care nu mai au rabdare și vor să vadă cum pot folosi aplicația IKEA Catalog, iată, mai jos, un clip video explicativ.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.