Blogging
Posted By Costin

Blog: Vom afla salariul Andreei Esca?


andreea-esca

În ultima luna, încă două persoane din ProTV, o vedetă și un (fost) director de televiziune, au început să scrie pe blog, acest instrument de care, în urmă cu 7-8 ani, pe vremea când lucram în ProTV la departamentul de online, se ferea marea majoritate. Mai puțin Cabral. 🙂

Andreea Esca

Vedeta este Andreea Esca, care, de câteva săptămâni bune, scrie pe andreeaesca.com, cu o frecvență care denotă ceva mai mult timp liber (s-a despărțit de One). Scrie despre ce face, despre locurile în care ajunge, despre întâmplări din TV, bașca faptul că are si guest post-uri.

Nu o cunosc personal deși ani de-a rândul am întâlnit-o pe culoarele întreprinderii, motiv pentru care, cumva, postările ei mi s-au părut puțin prea familiare. Și nu am fost singurul, unii mergând chiar mai departe de atat. Gratuit de departe. Trist.

Doina Gradea

Doina Gradea, fostă șefă Pro TV International, s-a apucat de scris pe oaresuntunporc.ro și, la câteva săptămâni după ce a luat decizia asta, a pornit o serie de articole despre momente inedite din televiziune si despre oamenii pe care i-a cunoscut.

Sunt enumerați Adrian Sârbu, Teo, Măruțâ, Bartoș, Florin Călinescu, Andi Moisescu, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, iar primul episod se intitulează Despre salariul Andreei Esca si alte mituri romanesti din televiziune. Promițător?

Referitor la acesta, însă și la titlul articolului de față, eu nu cred că se va afla vreodată cât câștigă Andreea Esca. Nu-l știu, nu m-a interesat niciodată, însă, dacă e să ne dăm cu părerea, aș spune că salariul ei în PRO este undeva între 4000 și 6000 de euro pe lună.

Care dă mai mult? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments