Mobile
Posted By Costin

Peste 50% din traficul primelor 10 cele mai vizitate siteuri din România provine de pe terminalele mobile


SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat astăzi cifrele de trafic pentru site-urile auditate, cifre aferente lunii iulie 2015. Găsiți mai jos topul primelor 10 siteuri din Romania în funcție de numărul de vizitatori unici.

cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania---iulie-2015

Luna trecută au ieșit în evidență romaniatv.net, adevarul.ro, rol.ro și a1.ro, cele patru siteuri raportând creșteri de minim 15 procente, rol.ro fluctuând iarăși precum sentimentele unei întregi generații emo.

Din top au ieșit protv.ro, destul de obișnuită scăderea când nu sunt off-season în ceea ce privește showrile consacrate, și gândul.info, locurile fiind ocupate de rol.ro și a1.ro.

Topul celor mai vizitate siteuri din România de pe terminalele mobile este alcătuit din aceleași site-uri de mai sus, diferențele fiind doar de poziție. Luna aceasta am inclus și traficul general, pentru a putea vedea impactul terminalelor mobile.

cele-mai-vizitate-siteuri-de-pe-terminalele-mobile-din-Romania---iulie-2015


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.