Știri
Posted By Costin

Chivas The Venture: cum poți salva lumea și să te îmbogățești încercând asta


Articolul lui Alex mi-a adus aminte de un comunicat primit la începutul lunii care anunța faptul că, până pe 31 octombrie 2015, antreprenorii români care au un start-up, ori un proiect ajuns în etapa de creștere (Growth Stage), îl pot înscrie în Chivas The Venture, o competiție care se desfăsoară în 28 de țări printre care și România.

The Venture este impărțită în două etape: cea locala, jurizată de Andreea Esca, Marius Ghenea, Cristian China Birta şi Tudor Furir, și cea internațională, la care vor participa 28 de finaliști, câte unul din fiecare țară participantă.

Vă mai semnalez doar faptul că The Venture se adresează business-urilor care urmăresc să aibă un impact sau beneficiu pozitiv asupra societății civile și/sau a mediului și că premiile în bani cumulate ajung la 1 milion de dolari.

Detalii:
– faza locala The Venture se va termina în 7 ianuarie 2016
– reglamentul este disponibil aici
– înscrierile se pot face aici


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.