Media Sociale
Posted By Costin

Instagram: The Chuck Taylor All Star Rubber Collection, for when accidents happen


A video posted by @converse on

Curajoasă postarea de mai sus de pe contul de Instagram al Converse, nu credeți? Spotul are peste 1750 de comentarii pe Instagram, insă perechea de pantofi cu toc prezentă în toaleta bărbaților a redus numărul de comentarii negative la jumătate și chiar am văzut cateva comentarii în care persoanele respective se identificau (cel puțin la nivel declarativ) cu acțiunea din clip.

Voi ce părere aveți? Scârbos? Autentic? Imaginație prea bogată? Vi s-a întamplat și vouă (macar partea cu tocurile)? 🙂 Lăsați un comentariu mai jos, la finalul acestui articol. Mulțumesc!

PS. Ideea de bază nu e neaparat nouă. Pe vremea când lucram în ProTV la departamentul de online, am făcut clipul de mai jos, într-una din toatele din Pro, folosind o stică de Cola de jumătate de litru, ceva apă și o jucarie de pus în interiorul unui pisoar, de la sport.ro. Campania s-a numit ”Ești tare-n poartă?” 😀

Clipul de mai jos are aproape 7000 de vizualizări și l-am postat în 2009. Două mii nouă!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.