Media & Marketing
Posted By Costin

Jack Daniel’s – Your Way To America


jack-daniels-bourbon-whiskey-shutterstock

Luna aceasta, cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la nașterea fondatorului, Jack Daniel’s desfășoară o campanie de marketing care include, pe lângă o activare la raft – fiecare sticlă fiind însoțită de un cod QR, o componentă VR și un site cu povești care inspiră, precum cea a lui Jack.

Mai mult decât atât, pe siteul aniversar puteți găsi și poveștile unor români cunoscuți, ori mai puțin cunoscuți, care, asemeni lui Jack Daniel, au făcut lucrurile în felul lor. Printre aceștia îi veți regăsi pe Tudor Chirilă și Vlad Petreanu.

Ultimul layer al site-ului este o secțiune UGC, vizitatorii având astfel posibilitatea de a publica poveștile lor, cele mai autentice două povești urmând a fi răsplătite cu câte o excursie în Lynchburg, Tennessee, acolo de unde își are originea moștenirea lăsată de Mr. Jack. Cam neîngrijită secțiune, însă am găsit câteva povești bune.

Iată și clipul oficial al campaniei.

♥ foto – Jozef Sowa / Shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.