? smartliving
? smartliving
Posted By Costin

Câți români folosesc SmartTV-ul?


smarttv-shutterstock
Ne-am luat cu mobilul și alte întreprinderi de genul, când, ce să vezi?

Studiul mai arată că internetul fix este accesat de acasă de obicei de pe un computer personal: 72% dintre români se conectează de pe calculator/desktop, 61% de pe laptop/netbook, în timp ce 43% accesează acest serviciu de pe smartphone şi 32% de pe tabletă. Un alt dispozitiv prin intermediul căruia utilizatorii casnici au început să acceseze internetul este reprezentat de aparatele de tip Smart TV, utilizate în 9% dintre gospodării.

Citatul este dintr-un studiu de piață realizat de ANCOM, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, cu privire la utilizarea internetul fix de acasă: 77% dintre români folosesc internetul fix de acasă pentru mesaje instant și rețele de socializare (descarcă aici).

Ia să încercăm un scurt sondaj și printre cititorii refresh.ro. 🙂

Folosești funcția Smart a televizorului? (ex: Youtube, TED etc)

Loading ... Loading ...

♥ foto – Sorbis / Shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments