Mobile
Posted By Costin

Care sunt cele mai vizitate 10 websiteuri din România și cum au evoluat acestea în 2015 din punct de vedere al traficului


Săptămâna trecută, SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de trafic pentru site-urile auditate, aferente lunii august 2015.

Cele-mai-vizitate-10-siteuri-din-romania---all-traffic---august-2015

Cel mai vizitat site din România rămâne stirileprotv.ro, iar top 10 este alcătuit din aceleași siteuri prezente în top și luna trecută, singura excepție fiind a1.ro, locul acestuia fiind luat de către wowbiz.ro, site-ul show-ului omonim de la KanalD.

Aveți mai jos și situația MoM a traficului provenit de pe terminalele mobile (tablete și smartphoneuri) pentru top 10 cele mai vizitate siteuri din Romania. Pe primul loc este tot stirileprotv.ro, site-ul din Pache Protopopescu raportand 67% din trafic de pe terminalele mobile.

Cele-mai-vizitate-10-siteuri-din-romania---mobile-traffic---august-2015

Mai jos găsiți și evoluția traficului celor zece siteuri, de la începutul lui 2015 și până în august – ultima lună analizată -, evoluție împărțită în 3 grafice care arată traficul general, traficul provenit de pe desktop (PC + laptop) și traficul provenit de pe terminalele mobile (tabletă + telefon).

Evoluția în 2015 – all traffic

Graficul evoluției numărului de vizitatori unici a celor mai vizitate 10 siteuri din România.

Top-10-siteuri-în-România-ALLTRAFFIC-sept-2015

Evoluția în 2015 – desktop traffic

Graficul evoluției numărului de vizitatori unici proveniți de pe sisteme desktop și laptop a celor mai vizitate 10 siteuri din România.

Top-10-siteuri-în-România-DESKTOPTRAFFIC-sept-2015

Evoluția în 2015 – mobile traffic

Graficul evoluției numărului de vizitatori unici proveniți de pe terminalele mobile (telefon / tabletă) a celor mai vizitate 10 siteuri din România.

Top-10-siteuri-în-România-MOBILETRAFFIC-sept-2015


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments