IT&C
Posted By Costin

Concurs: Câștigă o cameră Evolio iSmart Pro


De câteva săptămâni, port după mine în geantă Evolio iSmart Pro, o cameră de acțiune lansată de către compania românească în luna august. Am scris despre aceasta în urmă cu câteva zile, cu promisiunea unui concurs al carui premiu va fi tocmai camera pe care am avut-o în teste.

În 2015, gadgeturile pe care le-am primit în teste pentru refresh.ro le-am oferit, cu acordul companiilor care mi le-au trimis, ca premii în cadrul concursurilor pe care le-am desfășurat pe blog. Astăzi, prin amabilitatea companiei Evolio, premiul cel mare va fi o cameră video de acțiune lansată sub un brand românesc: Evolio iSmart Pro.

Și, pentru a face concursul de față puțin mai interesant, existența unui premiu cel mare implică, după cum sunt sigur că v-ați dat seama, și un premiu de consolare. 🙂

Cum arată și ce știe să facă Evolio iSmart Pro?

Cei care au ratat articolul respectiv, iată, mai jos, o scurtă galerie foto. Găsiți aici specificațiile tehnice ale camerei, părerea mea despre ea, precum și două clipuri video și câteva fotografii pe care le-am făcut cu această cameră.

Articolul conține galeria foto extinsă, o galerie foto cu accesoriile care însoțesc camera respectivă, precum și câteva fotografii alături de o cameră GoPro Hero 4 Black Edition.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga această cameră?

Concursul are următoarele cerințe.

Să postezi pe Instagram ori Facebook un clip video (ideal ar fi de 15 secunde pentru a fi “eligibil” și pentru Instagram – chiar dacă nu îl postați acolo) care să descrie o zi din viața ta în minim 6 cadre diferite, NU mai mari de 2 secunde fiecare. Hashtag? #ozidinviatamea.

Link-ul către postare va trebui să ajungă în comentariile acestui articol.

Iată și un exemplu de clip video!

Detalii concurs

Nu ești obligat/ă să filmezi într-o singură zi, fie vorba între noi doi oricum nu aș putea să îmi dau seama 🙂 , ori o zi întreagă, însă povestea filmului trebuie să fie in jurul ideii de o zi din viața ta. Înscrierile se vor încheia duminică, 18 octombrie, la ora 23:59.

Cu ce aplicație poți monta clipul?

Dacă filmezi secvențele de maxim 2 secunde cu un iPhone, clipul îl poți monta cu iMovie, aplicație pe care o ai deja în telefon. Nu te gândi că e rocket science, aplicația este super usor de utilizat.

Dacă ai telefon cu sistem de operare Android… ma interesez de o aplicație și revin. Între timp, dacă știți o aplicație care lipește clipuri video și sunteți mai rapizi de tastatură, vă rog să lăsați un comentariu cu link către Google Play. Mulțumesc!

Dacă filmezi cu o cameră video de orice fel, sunt sigur că știi să montezi un clip folosind un laptop, ori un calculator desktop. Prin urmare, nu am nicio îndoială că te vei descurca de minune și fără vreo recomandare de la mine. 🙂

Cum sunt aleși câștigătorii

După ce postezi clipul pe Facebook și/sau Instagram folosind hastagul #ozidinviatamea, te rog să revii la acest articol și să lași un comentariu cu link-ul către postarea de pe Facebook / Instagram. În cazul în care nu postați prin intermediul Facebook, o să embeduiesc eu clipurile în comentarii pentru a se vedea mai bine :-).

Concursul are doi câștigători. Cel mai mișto clip (din perspectiva mea) va primi camera de acțiune de la Evolio. Așa că nu vă urez decât creativitate și succes. 🙂 Cel de-al doilea premiu va fi unul de popularitate, și constă într-o pereche de caști JVC pe care le-am primit cu ocazia unui eveniment de lansare a unei camere video (vezi foto cu perechea de căști).

Așadar, perechea de caști va fi caștigată de către înscrierea cu cele mai multe voturi în comentariile acestui articol, indiferent că vorbim despre likeuri – dacă se comentează prin pluginul de comentarii prin Facebook -, ori despre voturile din secțiunea de comentarii a blogului. Paritatea este 1 like = 1 vot.

Înscrierile se vor încheia duminică, 18 octombrie, la ora 23:59, iar câștigătorul camerei îl voi anunța în luni. Câștigătorul perechii de căști va fi, după cum am anunțat mai sus, cel care are cele mai multe voturi sau like-uri la comentariul în care a postat linkul către clipul video.

Succes!

Later edit:

Cei doi câștigători sunt:
– Ioana Radu (perechea de căști)
– Andrei (camera Evolio)

Felicitări!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments