Media & Marketing
Posted By Costin

Catalogul Flanco de Black Friday (P)


Dacă nu ai avut timp să faci un cont pe flanco.ro, îți sugerez să o faci cel târziu mâine. Mă gândesc că nu ar fi tocmai plăcut să pierzi timp prețios cu crearea unui cont în timp ce vizitatorii ceilalți nu fac nimic altceva decât să trimită comanda. 🙂

V-am promis și câteva oferte pe care Flanco le va avea de Black Friday. Găsiți mai jos un catalog întreg. Aveți timp până vineri să vă alegeți ceea ce vă doriți. Pentru alte suprize și concursuri, va reamintesc că acestea vor fi găzduite de pagina de Facebook flanco.ro.

Last but not least, Flanco a pregătit și câteva surprize pentru offlineri.

1. Mâine, la ora 17:00, Flanco deschide un nou magazin în Feeria, langa Mobexpert. În plus, dacă aveți drum pe acolo, luați în considerare și faptul că produsele vor fi deja în oferta de Black Friday.

2. Clienții care sunt în programul de fidelitate Mereu Flanco se pot bucura de oferta de Black Friday începând chiar de mâine, in intervalul 10:00-16:00. Dacă ați găsit ceva interesant în catalog, puteți trece pe la unul dintre magazinele Flanco.

3. Vineri, magazinele Flanco se vor deschide la ora 07:00.

Vă doresc un Black Friday pe care să-l țineți minte. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments