IT&C
Posted By Costin

Doi cofondatori eMAG investesc în Vector Watch


Vector Watch a atras o nouă investiție în valoare de cinci milioane de dolari. Runda de finanțare a fost condusă de fondul de investitii GECAD Group care continuă să rămână cel mai important acționar al companiei, urmat de Catalyst România și de un grup de investitori privați după cum urmează: Radu Apostolescu și Bogdan Vlad (antreprenori și investitori, cofondatori eMAG), precum și Mihai Popescu (cu o experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT).

Capitalul primit urmează a fi folosit pentru sustinerea dezvoltării produsului și extinderea biroului companiei din zona Bay Area, Statele Unite ale Americii.

Merită investiția?

Aflat zilele trecute în trecere printr-un Apple Store din SUA, Radu Apostolescu povestește cum un vânzător a făcut ochii mari când i-a văzut ceasul de la mână, evident, un Vector Watch. 😀

PS. Vector Watch a ajuns și în România datorită Orange România.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments