? lansări
? lansări
Posted By Costin

Lansări: Orange Smart Home


smarthome-shutterstock
Orange a lansat astăzi Orange Smart Home, o soluție cu ajutorul căreia îți poți monitoriza și controla casa prin intermediul unui dispozitiv mobil (telefon sau tableta – aplicație disponibilă pentru iOS și Android), sau de pe un calculator personal, prin intermediul unei platfome online.

De o casă înteligentă se vor bucura însă doar 50 de clienți Orange, care vor fi aleși în urma unei înscrieri pe care o pot face aici. Aceștia vor fi invitați să ofere constant feedback-ul lor pe o platformă dedicată serviciului timp de două luni, după care vom avea parte și de lansarea comercială a produsului.

Smart move, Orange!

Soluția Orange Smart Home include 6 tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă / fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi – conectați la un dispozitiv central. Toate aceste dispozitive sunt fără fir și sunt uşor de instalat.

Supravegherea și controlarea de la distanță a locuinței se vor putea face pe telefon sau tabletă, prin aplicația Orange Smart Home, sau pe PC, prin intermediul unei platforme online. În funcție de propriile nevoi, clienții vor putea programa echipamentele pentru diferite acțiuni și scenarii. De exemplu, utilizatorii vor putea alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi.

Mai multe detalii găsiți orange.ro/smarthome.

♫ mood – Right Thing (Andrea Remix)
♥ foto – shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments