📱 mobile
Posted By Costin

Jocuri: Boom Beach! – #recomandari


Boom Beach a fost printre primele reclame pe care le-am văzut pe Instagram. Nu am descărcat jocul la vremea respectivă, însă, în urmă cu câteva săptămâni, jucându-mă cu Remix pe televizor, am început să descarc din Google Play orice aș putea juca cu o tastatură și / sau un mouse.

Și, așa, ne-am împrietenit. Și pe mobil / tabletă. 🙂

Iată câteva screenshot-uri:

Dacă vă plac jocurile de strategie, ori vreți să încercați unul, vi-l recomand. Nu consumă mult timp și este destul de alert și plin de surprize pe măsură ce te dezvolți. Altfel, Boom Beach este interesant și pentru cei pasionați de jocuri din punctul de vedere al unui producător.

Pe mine m-a prins din ambele direcții.

Boom Beach poate fi descărcat printr-un simplu tap pe unul dintre butoanele de mai jos, în funcție de sistemul de operare pe care îl are smartphone-ul pe care îl folosești pentru a citi acest articol.

Să-mi spuneți dacă v-a plăcut sau nu. 😉


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.