Punct RO
Posted By Costin

Primele impresii despre Netflix în România


Netflix

Râdem, glumim, însă Neflix ne-a făcut surpriza și a dat drumul la înregistrări pentru români, cu 3 abonamente lunare: 7.99 euro, 9.99 euro și 11.99 euro. Prima lună e gratuită.

Cel de 11.99 euro oferă utilizatorilor disponibilitatea filmelor în format 4K și posibilitatea conectării la aplicație de pe maxim 4 device-uri (telefon, tableta, laptop, Smart TV, Xbox, PLayStation și Apple TV).

Am testat Netflix pe un SmartTV de la Samsung și nu a fost nevoie să schimb țara, cum am văzut că s-a vehiculat. Nu este la vedere, însă poate fi găsită destul de ușor printre celelalte aplicații disponibile.

Netflix nu are subtitrări în limba română, însă sunt disponibile subtitrări în limba engleză, germană, spaniolă etc. Eu am ales engleză.

Întreg procesul de la inregistrare (aici), pe care am făcut-o de la laptop, până la vizionarea primelor imagini din Breaking Bad în format 4K pe Smart TV a fost șocant de ușor.

Evident, în comparație cu Voyo.

Netflix este navă spațială pe lângă Voyo.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments