Posted By Costin

Start-ups: Telekom România vine în ajutorul start-up-urilor, ori ideilor creative


startup-shutterstock

Ai un start-up, ori o idee creativă?

Telekom Romania invită antreprenorii aflați la început de drum să își depună propunerile în vederea unor potențiale colaborări cu furnizorul de servicii inovatoare IT&C.

Serviciile sau aplicațiile vor fi evaluate de o echipă de profesioniști, iar în funcție de stadiul de dezvoltare al produsului, start-up-ul respectiv va primi recomandări personalizate pentru dezvoltarea ulterioară și, de asemenea, propuneri de potențiale colaborări cu Telekom.

Telekom Romania oferă soluţii complete de telecomunicaţii şi IT pentru start-up-uri, de la abonamente de voce şi date, echipamente IT&C, conexiuni Wi-Fi şi servicii de hosting şi promovare online, până la soluţii software pentru protecţia datelor, găzduirea datelor în Cloud, servicii de suport şi administrare prin asistenţă distanță pentru software, calculatoare şi echipamente periferice sau pachete Office 365.

Mai multe detalii, precum și un formular de contact pentru a lua legătura cu cei de la Telekom sunt disponibile aici.

♥ foto – shutterstock.com


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments