Știri
Posted By Costin

olx.ro revine pe primul loc în topul celor mai vizitate siteuri din România


SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, a publicat cifrele de trafic aferente lunii decembrie 2015, pentru siteurile auditate. Un istoric lunar al celor mai vizitate siteuri din Romania îl găsiți aici, iar, mai jos, veți găsi două grafice: top 10 cele mai vizitate siteuri din România în decembrie 2015, indiferent de device-ul folosit, precum și date și raportări (all trafic și mobile) față de luna trecută (MoM).

olx.ro revine pe primul loc în topul celor mai vizitate siteuri din România, după ce, în octombrie 2015, site-ul de anunțuri pierdea aproape tot traficul de pe terminalele mobile, iar traficul total scădea cu 40%. Vezi aici detalii. stirileprotv.ro ajunge pe locul 3 în topul celor mai vizitate siteuri din România, după ce, luna trecută, siteul din Pache Protopopescu raporta un nou record de trafic absolut pentru online-ul românesc, înregistrând 10.984.882 vizitatori unici.

Din top iese gandul.info (știați că a fost relansat?), locul fiind ocupat de unica.ro.

Cele mai vizitate siteuri din Romania – dec 2015

cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania-SATI-BRAT---decembrie-2015---file-1

Cele mai vizitate siteuri din Romania – dec vs. nov 2015

cele-mai-vizitate-siteuri-din-Romania-SATI-BRAT---decembrie-2015---file-2
Ai ceva de adăugat la acest articol? Lasă un comentariu. Mulțumesc.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments