IT&C
Posted By Costin

Câte magazine sunt în eMAG Marketplace și ce procent reprezintă acestea din vânzările magazinului online?


emag

La 5 ani de la lansarea Marketplace-ului, eMAG comunică atingerea, în luna februarie, a pragului de 1.000 de magazine partenere. Oferta eMAG conține în prezent 13.000 de branduri și 1.100 de categorii listate, care acoperă o gamă largă de produse de la telefoane, electronice, electrocasnice la jucării, produse de casă și gradină, mobilă și cosmetice, de la produse de îngrijire personală la articole de sportive.

Printre brandurile autohtone se regăsesc:
– F64 (magazin dedicat pasionaților de fotografie),
– Mobexpert (lider pe piața de mobilier din România),
– Cărturești (concept store de carte și produse de papetărie),
– Otter (încălțăminte premium),
– Optiplaza (rețea de magazine de optică),
– Flori de Lux (florărie online),
– Mirano (produse de voiaj),
– Arsis (distribuitor de telefoane și accesorii),
– RoGroup (accesorii auto, anvelope și instalații GPL)
– Fares (remedii naturiste).

Portofoliul Marketplace de branduri internaționale cuprinde companii precum Franke, Gorenje și Miele (electrocasnice și accesorii pentru baie și bucătărie), Marionnaud (lanț de parfumerii), Hervis Sports (îmbrăcăminte și echipament sportiv), Giant (biciclete) sau Meli Melo (bijuterii și accesorii fashion).

Comenzile realizate de clienți pentru partenerii din Marketplace reprezintă 25% din vânzările generate de platforma eMAG, lucru pe care Iulian Stanciu, director general eMAG, îl anunța ca target încă din vara lui 2015.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments