? mobile
? mobile
Posted By Costin

Te-ai gândit cum ar fi să ai o casă «smart»? Soluția Orange Smart Home a ajuns în magazine


smarthome-shutterstock
Ieri, după trei luni în care a fost testat de către un grup restrâns de utilizatori, Orange a anunțat disponibilitatea serviciului Orange Smart Home în magazine.

Această soluție permite monitorizarea și controlul de la distanță, prin intermediul unei aplicații, a echipamentelor din casă. Poți să știi tot ce se întâmplă în casă în absența ta, primind notificări în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.

Bazată pe principiul unei instalări ușoare, soluția include un sistem de senzori wireless gestionați printr-o aplicație dedicată ce poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pachetul propus include doi senzori la alegere, un dispozitiv central la care aceștia sunt conectați, un SIM de date mobile, notificări nelimitate pe e-mail și SMS și acces la aplicația Orange Smart Home ce permite monitorizarea și controlul casei.

Pachetul poate fi achiziționat printr-un abonament lunar de 15 euro, pe o perioadă de doi ani.

Soluția are în total 6 senzori, restul de patru putând fi achiziționați în afara pachetului de bază. Lista celor 6 senzori este următoarea: senzor pentru ușă/fereastră (29 euro), senzor de fum (39 euro), senzor de inundație (39 euro), senzor de mișcare (39 euro), priză inteligentă (39 euro) și o cameră Wi-Fi (69 euro).

senzori-orange-smart-home
Mai multe detalii aici. O primă impresie? 🙂 Lăsați un comentariu mai jos. Iată ce au spus cei care au testat deja Orange Smart Home în ultimele trei luni.

pareri-OSH


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.