IT&C
Posted By Costin

Evolio lansează programul Buy-Back pentru principalele segmente de produs


evolio

Evolio a anunțat astăzi introducerea sistemului Buy-Back, prin care clienții beneficiază de o reducere de 20% din prețul unui nou produs Evolio în schimbul celui vechi, pentru toate produsele din categoriile smartphone, tablete și GPS.

Prin Evolio Buy-Back clienții primesc reduceri la cumpărarea unui telefon nou, a unei tablete sau a unui GPS, astfel, pot migra mai ușor către o versiune superioară de produs. Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a produselor noastre și în același timp să răsplătim fidelitatea clienților.

Liviu Nistoran, CE0 & Founder

Pentru a beneficia de discount, produsul vechi trebuie sa fie complet (carcasă față-spate, display intact, placă de bază, baterie și încărcător). Dacă produsul vechi oferit la Buy-Back nu este complet, reducerea pentru produsul nou va fi mai mică cu 50% față de discount-ul pentru produse vechi, complete.

Oferta este valabilă pentru produsele din aceeași categorie, gadget-uri de acceași dimensiune de display sau mai mică. Pentru upgrade la o dimensiune mai mare de display, reducerea este de 15%.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.