Media & Marketing
Posted By Costin

Primele locuri de muncă pentru vloggeri?


vlogger-shutterstock

Lavinia mi-a adus la cunoștință relansarea eComJobs.ro, primul portal de joburi în eCommerce, lansat în octombrie anul trecut. Site-ul are o nouă identitate și câteva elemente ajutătoare pentru cei care doresc să aprofundeze acest domeniu și să învețe tot mai multe despre piața de comerț electronic formată din aproximativ 5000 de magazine online.

Pentru cei interesați, domeniile de activitate pentru care magazinele caută colaboratori sunt: management, programare, PR& Marketing, CRO, Editare, Design, Vânzare, Administrare, SEO și Logistică. În ultimele 6 luni au fost adăugate aproximativ 200 de joburi din diferite domenii. Cele mai multe joburi sunt din marketing și programare, dar sunt oferte numeroase și pentru manageri de proiecte, administratori de site și experți în vânzări.

Am găsit pe site chiar și două joburi de vloggeri, mai precis fashion-vloggeri. Pe primul îl găsiți aici (internship), iar cel de-al doilea este disponibil aici, salariul variind între 1200 si 2500 lei, în funcție de volumul de muncă.

Fondatorii Ecomjobs mizează pe afaceri de 5.000-10.000 de euro anul acesta, veniturile având ca sursă companiile care vor să evidențieze locurile de muncă pe care le publică pe site. Costul unui anunț plătit se încadrează între 10 și 25 de euro în funcție de canalele unde se dorește promovarea (în site, newsletter, social media).

Mult succes, Lavinia & Ciprian!

♥ foto – shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments