Posted By Costin

MVP Academy, investiții de peste 1M USD, 28 de start-up-uri accelerate și 13 produse lansate pe piața internațională


Am luat o pauză pe refresh.ro (voi explica în următorul articol cum și de ce) și am uitat să vă spun de MVP Academy, un program de accelerare ce susține antreprenorii în tehnologie să își definească produsele, să le lanseze pe piață, să genereze vânzări și să își finanțeze afacerea, oferindu-le acestora consultanță de produs și de business, acces la o rețea internațională de 400 de mentori și 700 de startup-uri, oportunități de finanțare și training în domenii cheie.

Absolvenții MVP Academy au obținut până acum investiții de tip seed în valoare de peste 1 milion USD, iar 13 din cele 28 de startup-uri accelerate și-au lansat deja produsele pe piața globală. La nivel early stage principalele surse de finantare rămân investitorii de tip angel și acceleratoarele, cu o pondere de 40% din totalul investitiilor. Ediția a III-a MVP Academy va avea loc între 11 aprilie – 31 mai 2016, la TechHub București, iar programul conține workshop-uri, mentorat, coaching 1 la 1 și activități de networking.

Găsești aici lista mentorilor, aici programul celor 7 săptămâni, iar aplicațiile (pe 31 martie este ultima zi) le puteți depune online, aici.

Succes!

MVP2016-800X600


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments