Punct RO
Posted By Costin

Pun pariu că ai căzut cel puțin o data la pat și ai făcut… binging. Și ți-a plăcut!!! :-)


girls-bed-popcorn-movies-shutterstock

Unul dintre serialele care mi-au placut foarte mult (la vremea lor) a fost Prison Break. Am scris la vremea lor pentru că, PB de exemplu, am încercat să-l mai văd încă o data și nu a mers. 🙂 Locuiam în Spania, renunțasem la un job de barman după fix un an de zile și, cum aveam, brusc, tone de timp liber, l-am linșat pur si simplu.

L-am linșat în ideea în care cred că am ieșit din casă doar seara, câte o jumătate de oră. Probabil cunoașteți și senzația asta. Vezi oameni venind de la muncă, in timp ce tu abia ce te-ai dat jos din pat, iar aripioarele de pui, ori feliile de pizza, încă nu au apucat să-și dea ultima suflare. 🙂

Am aflat zilele acestea că această operațiune care te ține la pat printre pizza, cipsuri, aripioare, M&M, pop-corn, pancakes, Coca-Cola, ciocolată, bomboane Bucuria, pufuleți și alte întreprinderi din același registru se numeste… binging.

Iar cei săriți puțin de 30 de primăveri (uite unul și încă unul) își aduc cu plăcere aminte de vremurile când ne strâgeam la cineva acasă și ne uitam câte un weekend întreg la filme pe video. Orice fel de filme. 😀

Tu când ai făcut ultima oară binging și cu ce (gen de) filme?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments