Punct RO
Posted By Costin

Topurile editorilor și regiilor din online-ul românesc, auditate de SATI, departamentul de internet BRAT (Q1 2016)


O dată la 3 luni voi publica și situația regiilor și editorilor auditați de către SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia.

După cum veți putea observa în tabelele și graficele de mai jos, singura modificare dpdv poziție în aceste topuri în Q1 2016 a fost doar schimbarea de poziții dintre Ringier și Mediafax, acesta din urmă urcând în poziția a doua. De altfel, Mediafax înregistrează în luna martie și cea mai mare creștere procentuală în topul editorilor, după un februarie rece pentru toți.

În topul regiilor, Thinkdigital își menține prima poziție, în timp ce Internet Corp raportează cea mai mare creștere procentuală de trafic în martie 2016, de 20.6%, după ce în februarie, cu o lună înainte, pierduse 12.2% din trafic.

Iată tabelele și graficele.

top-editori-tabel

top-editori-graph

top-regii-tabel

top-regii-graph


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments