? mobile
Posted By Costin

Lansări: Aplicația Dolce Sport, disponibilă pe web, tablete, mobile sau smart TV Samsung


Ieri, Telekom a anunțat lansarea aplicaţiei integrate Dolce Sport. Dedicată fanilor sportului, aceasta oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV şi toate ştirile importante din sport.

DolceSportapp

Aceasta oferă acces la competiții de: fotbal (toate cele 51 meciuri de la EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competiții internaționale), Formula 1, NBA, NFL, rugby și volei.

Este disponibilă pe web, la adresa live.dolce-sport.ro, pe tablete și telefoane mobile smart (descarcă pentru Android / iOS / Windows Mobile) și pe televizoarele smart de la Samsung.

În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV.

Păreri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments