Media & Marketing
Posted By Dana Carauș

Culorile preferă originalul, o campanie colorată de la Canon


În această perioadă, Canon derulează campania “Culorile preferă originalul” și își dorește să evidențieze importanța și avantajele folosirii consumabilelor originale, atunci când dorim să imprimăm. Campania este comunicată pe site-ul culorioriginale.ro și include două componente: un joc și un concurs.

canon-culori-originale-safirPentru crearea jocului, cei de la Canon s-au folosit de faptul că există zeci de nume de culori, precum corai, marsala, sau magenta, pe care multe persoane nu le asociază cu imaginea culorilor și nu reușesc să le recunoască. Aceștia s-au gândit că ar fi fain să reușim să le învățăm prin intermediul unui joc.

Premiile sunt 6 imprimante Canon PIXMA, pe care le puteți câștiga fără prea mult efort, fiind înscriși automat în competiție dacă accesați Jocul Culorilor.

O altă parte importantă a campaniei este un concurs cu încă o serie de premii: utilizatorii care cumpară cel puțin un consumabil original până pe 30 iunie 2016 și înscriu codul produsului de pe ambalaj pe site-ul campaniei, pot câștiga un scuter Piaggio, un MacBook Air sau un Hoverboard.

Astfel, prin această campanie, Canon încearcă să încurajeze clienții să aleagă consumabile originale, care le aduc o serie de avantaje precum: claritatea imaginilor imprimate, culori intense și minimizarea șanselor unei defecțiuni la imprimantă, iar pe lângă asta, le pot aduce și premii.

Succes tuturor!


View Comments
There are currently no comments.