Tech
Posted By Costin

Un start-up românesc de imprimante 3D în finala #UberPITCH de la Berlin


Pe 1 iunie, UBER a organizat etapa locală a provocării pan-europene UberPITCH – un elevator pitch pe roți, care a permis tuturor celor care au avut o idee de start-up să o prezinte, pe bancheta din spate a unei curse Uber, unor antreprenori de succes.

symme3d

Juriul local (disponibil dacă accesați link-ul de mai sus) a fost impresionat în mod special și a desemnat câștigător Symme3D, un start-up românesc care concepe și produce la Timișoara imprimante 3D în sistem delta (primele de acest fel din România).

Symme3D va intra astfel în finala europeană a provocarii UberPITCH, unde vor fi desemnate câștigătoare 4 idei de afaceri. Participanții selectați vor merge apoi la Berlin, pe 8 și 9 iunie, adică azi și mâine, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber.

Cel mai probabil, până la finalul săptămânii vom afla și care sunt cele 4 proiecte câștigătoare la nivelul întregului continent. Ar fi mișto să iasă tot Symme3D, nu credeți? Ținem pumnii, hai România! 😀


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.