? mobile
Posted By Costin

LIVE pe Facebook cu MSQRD


Pe finalul săptămânii trecute, Facebook a anunțat faptul că utilizatorii aplicației MSQRD pot face LIVE pe Facebook, update-ul fiind implementat în urmă cu două săptămâni.

msqrd live costin

Pentru cei care nu cunosc aplicația, aceasta poate fi descărcată de aici – iOS și Android (tap de pe telefon) – și poate fi folosită pentru a înregistra clipuri video cu măști pe față.

Super fun. 🙂

Aplicația MSQRD (de la “masquerade“) a fost cumpărată in această primăvara de Facebook, iar rețeaua socială a anunțat faptul că funcția LIVE a fost implementată ca modalitate în plus de divertisment și creativitate pentru comunitate.

Through MSQRD, you can get creative while talking live with your friends and fans on Facebook – turn into a zombie, give yourself cat ears, or even go deep-sea diving.

There are dozens of masks to choose from, and new masks are being frequently added. Plus, as Candace Payne recently showed us, using Facebook Live with your favorite mask can be a lot of fun.

Iată și un exemplu, eu nu am trecut de stadiul din imaginea de mai sus. 🙂

Păreri? 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.