Media & Marketing
Posted By Dana Carauș

Pokémonii ocupă Bucureștiul!


Un Bulbasaur a fost văzut în restaurantul McDonald’s de la Piața Victoriei savurând un cheeseburger pe o tavă, București Mall – Vitan dă sâmbătă întâlnire Pokémon Go hunterilor, iar anunțurile celor care plimbă pokémoni contra cost nu au întârziat să apară pe OLX.  😀

McDonald’s România alături de Tribal Worldwide România și OMD au adus ieri Pokémon Go în restaurantele din Piața Victoriei și Piața Unirii, în București. Primul restaurant în care au fost activate lure modules din joc a fost McDonald’s Victoriei, urmat apoi și de McDonald’s Unirii.

Comunitatea Pokémon Go Romania a dat curs provocării McDonald’s și și-a anunțat fanii de prezența pokemonilor în restaurantele din București. Jucătorii au fost invitați să intre în Poke Treasure Hunt pentru a descoperi cât mai mulți pokemoni și pentru a parcurge pe jos distanțele necesare ca să crească în nivel.

Sâmbătă, de la 12:00 la 16:00, București Mall – Vitan activează lure și invită pasionații de joc să-i prindă.

bm-pokemon-post

Pe Facebook au apărut zeci de grupuri și evenimente care adună mii de oameni înnebuniți după joc, iar pe OLX a apărut și anunțul lui Marius care se oferă să plimbe pokémoni.

anunt-pokemon

Ce activări mișto ați mai văzut pe la brand-urile locale? 🙂

PS: Și ce level sunteți, huh? 😀


View Comments
There are currently no comments.