Punct RO
Posted By Costin

Lansări: TripAdvisor Ads în România


CP-Lansare-Tripadvisor-Ads-in-România

Începând de astăzi, Thinkdigital devine reprezentantul exclusiv al TripAdvisor privind solutiile avansate de publicitate de tip display in Romania, Grecia, Bulgaria și Ungaria.

Site-urile reunite sub brandul TripAdvisor formează cea mai mare comunitate de travel din lume, ajungând la 340 de milioane de vizitatori unici pe luna.

TripAdvisor oferă oportunități variate de promovare atât pe desktop cât și pe mobil, diverse formate video plus o targetare specifică atât pentru localnici cât și pentru turiștii străini (zona de lux, familie, business sau călătorii pe distanțe scurte).

Noul parteneriat completează oferta actuală a ThinkDigital România, care cuprinde o largă varietate de site-uri si branduri cunoscute pe piața locală, precum si alte branduri internaționale cunoscute. Suntem convinși că partenerii noștri locali, clienți si agenții media vor aprecia noua ofertă pe care o construim pentru a conecta eficient brandurile cu consumatorii potriviți din România.

Cristina Cucuiu, director general al ThinkDigital România

Detalii despre TripAdvisor găsiți pe site-ul ICEEfest.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments