📈 stats
📈 stats

Infografic: Clever Taxi App, 4 ani de existență și 27 de milioane de comenzi


Cum vă știu iubitori de cifre, iată câteva din partea celor de la Clever Taxi. Aplicația însumează în momentul de față, după 4 ani de existență, peste 27 milioane de comenzi procesate​ și este disponibilă în peste 20 de orașe din România.

În orele de vârf, aplicația înregistrează peste 450 de comenzi pe minut ­ cu excepția revelionului când s­a atins maxima de 1.000 de comenzi pe minut. Clever Taxi le permite utilizatorilor să găsească un taxi într­un timp mediu de 7 secunde​, iar șoferul ajunge la client în 3:40 minute​.

clever taxi

Aplicația funcționează în peste 20 de orașe din țară, printre care: București, Cluj­Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea, Sibiu, Constanța, Galați, Bacău și Târgu Mureș, iar opțiunea de plată prin aplicație (SMS / card bancar) este disponibilă doar în București, Cluj­Napoca și Târgu Mureș.

Aplicația pentru clienți poate fi descărcată de aici.
Pentru a te înscrie ca șofer în aplicație, găsești detalii aici.


Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments