Știri
Posted By Costin

⏳ refresh.ro ia o pauză


Am să fiu direct, așa cum v-am obișnuit din februarie 2009. 🙂

pauza

refresh.ro ia o pauză. Ideea e că am încălcat de prea multe ori sloganul din logo, deoarece, cumva, nu mai am aceeași satisfacție pe care am avut-o ani la rând, scriind aici zi de zi.

În plus, datorită acestui slogan, în ultima perioadă acest blog a devenit pentru mine mai mult un stres decât o activitate care să-mi facă plăcere. Și unde nu-i (și) plăcere, consider că nu are rost.

Nu știu când îi voi relua activitatea, dacă se va întâmpla, singur sau împreună cu un partener. Nu m-am gândit, nu (mai) este o prioritate pentru mine, însă sunt deschis la discuții.

Nu am pățit nimic, nu dispar nicăieri, dimpotrivă. Mă găsiți activ pe vlog:
– Facebook: http://facebook.com/CostinRo (Like & see first!)
– Youtube: http://youtube.com/CostinRo (Subscribe!)

Iar zilele acestea voi reîncepe să scriu și pe costin.ro. Nu mai am neapărat antrenamentul necesar, însă îmi este dor. 🙂 Ne vedem acolo (aici te poți abona la RSS).

Vă mulțumesc tuturor pentru cei 7 ani și jumătate.

♥ foto – © Dan Bar | Dreamstime.com


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments