? media & mkt
? media & mkt
Posted By Costin

? 16 români vor ajunge la Londra, la invitația Facebook


În 8-9 februarie 2018, la Londra, Facebook va organiza Summitul Facebook Communities, un eveniment dedicat administratorilor de grupuri, evenimente și pagini de Facebook din Europa, Turcia și Israel.

Evenimentul nu este deschis publicului larg, ci se va ajunge pe bază de invitație, în urma unei aplicații, ori ca jurnalist, în cazul în care nu ai avut bicicletă Pegas când erai mic, iar universul încearcă, cumva, să compenseze treaba asta.

Eu am avut. Nu că aș fi jurnalist. 🙂

Prin urmare, dacă ești interesat să ajungi la Londra și să participi la workshop-uri si dezbateri alături de alți administratori de grupuri, evenimente și pagini de Facebook din Europa, vezi pagina asta.

Tot acolo vei găsi și restul detaliilor.

Î: Care sunt criteriile de evaluare a aplicațiilor?

Căutăm grupuri, pagini și evenimente diversificate, active și semnificative, din Europa. Nu contează câți membri are grupul.

Termenul limită este 1 decembrie. Succes!

Photo by William White on Unsplash


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments