? mobile
? mobile
Posted By Costin

? +10GB (săptămânal) la Cartela Vodafone prin noua aplicație Shake


Începând de la finalul săptămânii trecute, clienții Vodafone România sub 24* de ani pot beneficia de bonusuri și oferte exclusive pe care le pot accesa printr-o nouă aplicație, Vodafone Shake (Android / iOS):

  • un bonus gratuit de 10GB (săptămânal)
  • cele mai populare aplicații social media (trafic nelimitat)
  • opțiunea Music (ce include aplicații de muzică – trafic nelimitat).

Utilizatorii Vodafone Shake pot să-și activeze gratuit un bonus de 10 GB, săptămânal, precum și pachetul cu cele mai populare aplicații de social media, primind astfel trafic nelimitat pentru utilizarea acestora.

La finalul perioadei, utilizatorii pot reactiva ofertele urmând în aplicație aceiași pași parcurși inițial, iar pentru activarea ofertei selectate utilizatorul trebuie să scuture telefonul până la obținerea confirmării de activare. 🙂

De aici și Vodafone Shake. 🙂

Activarea gratuită a pachetului de aplicații pentru social media sau a bonusului de 10 GB prin Vodafone Shake poate fi făcută cu o ofertă de minimum 5 euro, activă în contul unui utilizator al Cartelei Vodafone sau cu orice abonament Vodafone. Pachetul pentru aplicațiile de muzică poate fi accesat fără a se aplica cerința ofertei minime active pentru Cartela Vodafone.

Detalii despre aplicația Shake găsiți pe site-ul Vodafone.

PS. * Chiar dacă își trage datele din Facebook, verificarea vârstei se face prin validare cu ajutorul unui CNP.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.